Nordicbanker

nordic-bank-forbrukslånForbrukslåntesten.com er en nettside som gir en rask og enkel oversikt over lån og kredittkort. Formålet med siden å la deg finne det beste lånet eller kredittkortet som er ute på markedet. Virksomheten er eid av det europeiske selskapet Nordisk Invest. Nettsiden tilbyr ikke lån, men samarbeider med en rekke ledende låneselskaper for å gi deg det beste tilbudet for lån eller kredittkort.  Noen av NordicBank sine samarbeidspartnere er GE Money, Santader, Centum Finans, og Nordax.

Forbrukslån

Dersom du trenger et forbrukslån kan det være lurt å besøke Forbrukslåntesten.com, for her får du nemlig en oversiktlig liste over ulike lånetilbydere. Siden gir også detaljert informasjon om hvor mye du kan låne og hvor mye rentesatsen er på. Som regel så kan du også bruke pengene til hva du vil. Forbrukslån kan du søke på nettet via NordicBanker.com og det tar som regel kun et par timer før du får pengene inn på kontoen.  Husk også at hos de fleste lånetilbydere som du finner hos NordicBank.com ikke krever sikkerhet for forbrukslån. Kort fortalt så trenger du ikke ha fast eiendom eller bil for å søke.

Hvordan søker jeg?

De detaljerte søknadsprosessene vil variere avhengig av hvilken samarbeidspartner du velger via Forbrukslåntesten.com. Men som regel er søknadsprosessen svært lettvint og raskt. Når du har funnet en lånetilbyder som du synes gir best rente og de rette betingelsene for dine økonomiske behov, så trenger du bare å trykke på “Søk her” på oversiktstabellen til Forbrukslåntesten.com over ulike lånetilbydere.

Her lister nettsiden opp navn på lånetilbydere, kort informasjom om dem, hvor mye du kan låne, hvor lang løpetiden er,  og hvilke krav lånetilbyderen stiller sine kunder.

Søknadskriterier

For å se hvilken betingelser som kreves av deg når du låner, så må du kikke under “Åpen for” i oversiktstabellen hos Forbrukslåntesten.com. Som regel varierer kravene fra lån til lån, men det finnes enkelte fellestrekk for mange. De fleste krever at du har ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker, en fast inntekt (men ikke alltid), og at du er over 18 år. Husk også at kravene vil være avhengig av hvor mye du skal låne og hvor mye egenkapital du har.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *