365Privat Mastercard

365-kredittkrot365Privat Mastercard er et kredittkort som utstedes fra Danske Bank. Kredittkortet har en rekke gunstige fordeler slik som Cashback (tilbakeførsel av penger) via en prosentandel på varer som er kjøpt med kortet. Kredittkortet er enkelt administrere og du kan logge inn på nettbank for å sjekke saldo, kontrollere transaksjoner, overføre penger og mye mer.

Fordeler med 365Privat Mastercard

Dette kredittkortet gir deg flere fordeler som inkluderer rabatt på klær, sko, drivstoff, leiebil, hotell og en rekke andre ting. 365Privat kortet har dessuten blitt kåret til Norges beste MasterCard i senere år. Dette skyldes blant annet lav rente, lang betalingsutsettelse, høy kreditt og ikke minst lave gebyrer ved bruk.

Reduserte priser og gratis strømforsikring

Hvis du bestiller 365Privat Mastercard så kan du få rabatterte priser på Ustekveikja Energi og en gratis strømforsikring for 3 år. Med andre ord, så får du nemlig med 365Privat Mastercard en av Norges beste strømavtaler og dessuten rabatt på fastbeløpet på alle strømavtaler fra Ustekeikja Energi.

Bestill kort

Det er svært enkelt å bestille 365Privat Mastercard. Dette kan du gjøre med BankID fra hvilken som helst bank via nettstedet til 365Privat Mastercard. Dette er en hurtigste måten å få kortet på, og i løpet av kort tid kan du hente kredittkortet på ditt nærmeste postkontor.

Betingelser for å søke 365Privat Mastercard

For å bestille kortet så må du være fylt 21 år og ha en fast inntekt på over 140.000 kroner. Husk også at dersom du verver en venn så vil du ekstra penger på kortet. I tillegg bør du også benytte cashback kalkulatoren på kredittkortets nettsted, her kan du se hvor mye vil spare ved å bruke 365Privat Mastercard.

Dersom du skulle miste eller bli frastjålet kortet så har også 365Privat Mastercard en sperretjeneste som er åpent helle døgnet. For å sperre kortet ditt kan du ringe tlf.nr. 815 00 365

Se også anbefaltekredittkort.net for mer informasjon om dette kredittkortet samt andre kredittkort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *