• Lendo

  Posted on oktober 31, 2014 by admin in Uncategorized.

  lendoÅ søke om et forbrukslån hos Lendo er den enkleste måten å skaffe seg et slikt lån på. Lendo er nemlig ikke en bank i vanlig forstand, men en såkalt låneformidler! Det betyr at det ikke er denne instansen som låner deg pengene, men de er rett og slett et mellomledd mellom deg og banken(e), som hjelper deg med å finne det beste lånet. Les mer om Lendo på nettsidene deres her

  Slik er et lån fra Lendo

  Hos Lendo får du med andre ord ingen penger, men du får de beste tilbudene fra markedet, samtidig som du kan spare mye tid på lånesøknaden din. Og som du vet – tid er penger! Hos Lendo slenger du simpelthen inn en kortfattet søknad om et forbrukslån, og søknaden din blir videresendt til flere av landets største banker.

  Søknaden din blir ikke vurdert av Lendo, men individuelt hos hver bank. Deretter sender bankene et uforpliktende tilbud til deg på e-post, og du kan takke ja til den banken du mener gir deg de beste betingelsene.

  Dette er ikke bare en fin måte å finne det beste forbrukslånet på markedet, men Lendo kan også være behjelpelig dersom du sliter med å få innvilget søknaden. Når bankene må konkurrere om deg, viser det seg at takhøyden er langt større for å godkjenne søknader – slik at konkurrenten ikke snapper deg foran øynene på dem.

  Søke om lån fra Lendo

  Vi anbefaler alltid at man bruker en låneformidler som Lendo når man skal søke om forbrukslån. Søkeprosessen er svært effektiv, og kriteriene for å søke er greie. Så lenge du er fylt minst 20 år og har en årsinntekt på minst kr. 150 000, så kan du søke om et forbrukslån på opptil kr. 350 000. Det eneste du må oppfylle i tillegg, er at du ikke kan ha noen aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger i navnet ditt.